Mijn grootste nieuwe uitdaging

3 juni 2022

Voor het laatste traject van het trainneeship werk ik bij Gebiedsmanagers. Ook hier zitten we alweer bijna halverwege en het trainneeship loopt tot zijn einde.

Dit betekent dat de volgende uitdaging in het vizier ligt, namelijk wat na het trainneeship?….

Voor het laatste traject van het trainneeship werk ik bij Gebiedsmanagers. Ook hier zitten we alweer bijna halverwege en het trainneeship loopt tot zijn einde.

Dit betekent dat de volgende uitdaging in het vizier ligt, namelijk wat na het trainneeship?

Ik begon met het trainneeship om me te ontwikkelen en om erachter te komen wat ik graag zou willen doen. Je hebt veel gezien en uitgeprobeerd. Hiermee zijn veel vragen beantwoord en veel nieuwe vragen bij gekomen. Ik ben met de insteek begonnen dat ik na het trainneeship precies wist wat ik wilde, maar waarom zou ik precies moeten weten wat ik wil?

Het is ook goed om dingen te doen die je minder goed liggen of waar je je oordeel over had klaar staan dat het niet bij je zou passen. Dit gevoel heb ik sterk bij het ingenieursbureau en voornamelijk bij de rollen die ik op me heb genomen.

“A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there”

 

Wat wil ik bereiken? Wat kan ik bereiken? Zijn goede vragen om jezelf te stellen. Vergeet niet dat de vragen ‘wat kan ik nog niet? Waar wil ik beter in worden? Wat wil ik leren?’ zijn soms nog betere vragen om echt bij jezelf in te checken.

Eerder de functies werkvoorbereiding, calculatie en ondersteuning aan projectleiders uitgeprobeerd. Dit waren zeker rollen/ functies waar ik me in kon vinden. Nu heb ik ervoor gekozen om technisch te tekenen, projectbeheersing en verdere verdieping aanbrengen in ondersteuning van projectleiders.

Mijn grootste uitdaging? Technisch tekenen. Tot mijn verbazing vind ik dit ontzettend leuk om te doen en het geeft ook veel nieuwe inzichten. Zo heb ik mezelf eens goed verrast. Ik heb op dit punt zeker nog een hoop ontwikkelingen door te maken, maar ik realiseer me dat dit wel een richting is, waar ik mijn kennis op dit gebied verder wil uitbreiden om dit van A tot Z te kunnen beheersen. Met leuke collega’s en de goede begeleiding kom je een heel eind.

Binnenkort ga ik mijn keuze maken en wat deze zal zijn?? Dat lees je hier binnenkort 😉