HB Adviesbureau

HB Adviesbureau

Ruud Zonneveld

HB Adviesbureau

Mijn naam is Ruud Zonneveld, directeur van HB Adviesbureau. Met meer dan 80 gepassioneerde landschapsontwerpers, adviseurs en ingenieurs, creëren we duurzame leefomgevingen voor nu en de toekomst. Ons team, gedreven door de kernwaarden plezier, (zelf)ontwikkeling, samenwerking, ondernemerschap en betrouwbaarheid, streeft ernaar kwaliteit en resultaten te leveren die de verwachtingen overtreffen.

Onze medewerkers zijn de belangrijkste hoeksteen van ons succes. We moedigen voortdurende groei en ontwikkeling aan, ondersteund door onze HB Academy, wat resulteert in een dynamische, lerende organisatie. Bij HB Adviesbureau gaat het niet alleen om het ontwerpen van duurzame leefomgevingen, maar ook om het vormgeven voor nu én de toekomst van onze medewerkers en continuïteit naar onze klanten. Hier sluiten de ambities van Civiel360 naadloos op aan!

Schadenberg Groep

Schadenberg Groep

Niels Wijnker

Schadenberg Groep

Ik ben Niels Wijnker, Hoofd Uitvoerder bij de Business Unit Infra van Schadenberg Groep. Met de divisies Infratechniek, Water & Civiel en Plaisier werken we in opdracht van projectontwikkelaars, overheden en private partijen, samen aan verschillende onder- en bovengrondse infrastructurele projecten, zoals bouw- en woonrijp maken, rioolaanleg- en renovatie, aanleg van wegen en herinrichtingsprojecten in heel Noord-Holland.

Als ambitieus familiebedrijf, waar kwaliteit, innovaties en een veilige, gezonde en vooral leuke werkomgeving centraal staan, zijn we continu op zoek naar ambitieuze vakmensen die met ons willen meebouwen aan de toekomst van Nederland. Of je nu starter bent of toe bent aan de volgende stap in je carrière; naast een baan met toekomstperspectief bieden we jou met onze deelname aan Civiel360 dé kans om jouw talenten optimaal te ontwikkelen!

K_Dekker Bouw en Infra

K_Dekker Bouw en Infra

Rick Bleeker

K. Dekker Bouw en Infra

K_Dekker bouw & infra, gevestigd in Noord-Holland, is een veelzijdige en dynamische bouwer. Wij zijn experts in zowel bouwkundige als weg- en waterbouwkundige projecten en kunnen van ontwerp tot realisatie een lege plek omtoveren tot een prachtig eindproduct.

Als familiebedrijf dragen wij onze kernwaarden vooruitstrevend, trots, samen, succes en inspireren graag uit. Dit alles wordt ondersteund door onze 200 toegewijde collega’s.

Bij K_Dekker leggen we sterk de focus op opleiding en ontwikkeling van al onze teamleden, inclusief stagiaires en trainees. Wij willen graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Civiel360 trainees binnen de civiele driehoek bij de aannemer, ingenieursbureau en (semi)overheid, omdat wij werving van medewerkers in onze sector breed een groot goed voor de toekomst vinden.

Gemeente Dijk en Waard

Gemeente Dijk en Waard

Jeroen Stam

Gemeente Dijk en Waard

Ik ben Jeroen Stam en werk als projectleider bij het Ingenieursbureau van Dijk en Waard. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van de openbare ruimte door te werken aan: nieuwbouw, groot onderhoud, klimaatadaptie en duurzaamheid.

Zo ontwikkelen wij met elkaar de gemeente van de toekomst en dat doen we ook op de afdeling. Voor persoonlijke ontwikkeling en teamsamenwerking is heel veel ruimte.

Na het succesvol voltooien van jouw studie, betreed je de eerste fase van je professionele carrière. Deze periode is heel erg belangrijk, aangezien je nu de kans krijgt om echt te ontdekken welke richting jou aanspreekt. Civiel 360 biedt jou nu de mogelijkheid om bij diverse werkgevers waardevolle ervaring op te doen. Deze benadering sluit naadloos aan bij de manier waarop Dijk en Waard zich inzet voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom verwelkomen we jou graag bij ons team. We staan klaar om je te begeleiden op jouw unieke pad.

GP Groot Infrarealisatie

GP Groot Infrarealisatie

Jeffrey Duivenvoorde

GP Groot Infrarealisatie

Ik ben Jeffrey Duivenvoorde, de trotse directeur van GP Groot Infrarealisatie. Wij zijn gespecialiseerd in circulair slopen, asbest- en bodemsaneringen, GWW werkzaamheden in nieuwbouw en reconstructies openbare leefomgeving met als specialisatie riool- en elementenverharding, specialistisch straatwerk en de reiniging en inspectie van rioolstelsels. We zijn trots op onze rol als hoofdaannemer, maar ook als onderaannemer en partner in vaste relaties. Als onderdeel van de GP Groot groep werken wij actief samen in projecten met onze zusterbedrijven.

Ik werd directeur van GP Groot Infrarealisatie toen ik 29 was, een kans die ontstond uit mijn werkervaring binnen de GP Groot groep. Ik heb zelf ondervonden hoe waardevol een ondersteunende werkomgeving en de mogelijkheid tot persoonlijke groei zijn. Deze ervaring inspireert mij om de volgende generatie experts ook deze kans te bieden. Daarom verwelkomen we iedereen die wil leren, zich wil ontwikkelen en wil groeien binnen onze sector, via het inspirerende traject van Civiel360.

Sophia Engineering

Sophia Engineering

Sander Eversdijk

Sophia Engineering

Mijn naam is Sander Eversdijk. Sophia Engineering is een constructief ingenieursbureau gespecialiseerd in civiele techniek, bouwkunde en geotechniek. Met een team van ongeveer 20 professionals, bestaande uit o.a. modelleurs, constructeurs, project- en ontwerpleiders en procesmanagers, zetten we ons in voor aannemers, (semi-)overheden en projectontwikkelaars.

Onze focus? We willen onze klanten (en hun klanten) blij maken en hun verwachtingen te overtreffen. Dat is hoe we ons onderscheiden in de markt.

Onze medewerkers zijn voor ons heel belangrijk. Daarom kijken we samen met onze medewerkers waar behoeften liggen en uitdagingen worden gevonden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze klanten de toegevoegde waarde zien van onze werkwijze. Daarom vinden we het traineeprogramma van Civiel360 heel goed bij ons passen! Het biedt jou, als mogelijke nieuwe collega, de kans om vanuit verschillende perspectieven inzicht te krijgen in wat we doen.

Gemeente Zaanstad

Gemeente Zaanstad

Oscar Kramer

Gemeente Zaanstad

Ik ben Oscar Kramer. Bij de gemeente Zaanstad werk ik als teamleider bij het Ingenieursbureau van gemeente Zaanstad. Het Ingenieursbureau bestaat uit ruim 80 collega’s met kennis en ervaring in alle disciplines die te maken hebben met het inrichten en onderhouden van de openbare ruimte. Daarnaast werken onze bouwkundige collega’s aan o.a. tijdelijke huisvesting, een compleet nieuw sportpark. Ons motto is dan ook “we maken de stad elke dag een beetje mooier”.

Gemeente Zaanstad is bijzonder met projecten in totaal verschillende omgevingen, van het dorp Westzaan tot het stadse Zaandam. Doordat we alle kennis en kunde in huis hebben kan je als trainee meewerken aan bijvoorbeeld de herinrichting van een complete woonwijk. Samen met ons leer je de uitdagingen binnen projecten te ontdekken en er mooie oplossingen voor te bedenken. Hopelijk tot snel!

Ook een traineeship doorlopen?
Bekijk meer over het programma!

Meer informatie

We bieden ons programma ook aan in de Regio Zuid-Holland

Close
Find Nearby Opslaan locatie markering Routebeschrijving