Time management; een mooie uitdaging om aan te gaan!

5 maart 2021

Hier weer even een update vanuit Van Dijk Maasland! En wat is er een hoop veranderd in een korte tijd. De verantwoordelijkheden worden groter, de takenlijsten langer en de dagen lijken wel korter te worden. Ik begin steeds meer mijn plekje te krijgen binnen het bedrijf. Het is dus ook een vreemd idee dat ik over 2 maanden weer mijn spullen pak om naar het volgende bedrijf binnen de infra driehoek te gaan. Maar toch heb ik ook weer ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Gebiedsmanagers!

De dagen schieten voorbij en ik vind het super dat mijn dagen goed gevuld zijn. Nu pas leer ik wat écht plannen inhoud en de training “time management” had op geen beter moment kunnen komen. Ik merk dat ik nog genoeg te leren heb op het vlak van inplannen en prioriteiten stellen. Tegelijk zie ik in dat door het krijgen van de juiste begeleiding ik hier ook al stappen in heb gemaakt. Op dit moment houd ik me bezig met een vijftal projecten die zich in verschillende fases bevinden. Zo speelt er een calculatie aan een aanbesteding in Den Haag, werkvoorbereiding in Maassluis, Naaldwijk en Delft en afronding van een ander project in Den Haag. Erg leuk dus dat ik alle fases mee kan krijgen.

Een bijzonder project waar ik afgelopen tijd aan gewerkt heb is een project in Delft. Het leuke hieraan is dat Gemeente Delft de opdrachtgever is en ik samenwerk met mede-trainee Feline Rietkerk. Dit was een initiatief van haar en het is erg leuk om een “trainee-begeleid” project uit te voeren. Dit is een kleinschalig project waarin op verschillende locaties de trottoirs worden aangepast en half-verhardingspaden worden aangelegd ten behoeve van een hardlooproute. Hiervoor hebben we een calculatie opgesteld en na een aantal aanpassingen op de uiteindelijke offerte konden we van start. Met de uitvoering halverwege maart is de voorbereiding in volle gang en zijn de afspraken m.b.t. verkeersmaatregelen vastgezet. Het is een leuke uitdaging om zelf van begin tot eind een project te kunnen begeleiden. Ook al is de omvang van het project niet enorm, ik krijg toch een hoop leerzame dingen mee wat betreft de stappen van een project en de samenwerking met de opdrachtgever.

 

Ontmoet Nick