Nick-van-gammeren-Alumni-civiel360

Nick van Gammeren

17 oktober 2020

Ik ben Nick en ik ben vorige maand begonnen bij Van Dijk Maasland eerste traject van mijn traineeship. Van Dijk Maasland is een familiebedrijf en telt zo’n 90 vaste werknemers.

Het is een leuk bedrijf, waar het gezellig is, maar waar zeker ook hard gewerkt wordt. Ik voelde me hier gelijk welkom! Dankzij mijn vriendelijke collega’s hoef ik nooit lang met een vraag rond te lopen en merk ik dat ik heel veel geleerd heb in een korte periode.

Tot nu toe heb ik mij bezig gehouden met de calculatie van een aantal uitdagende projecten in Rotterdam. Het feit dat ik zelf in Rotterdam woon en gestudeerd heb, maakt het natuurlijk extra leuk om met deze projecten aan de slag te gaan. Ik kijk uit naar de komende maanden en hoop binnenkort ook een mooi stuk werkvoorbereiding mee te krijgen.

Vanuit Civiel360 ben ik ook verrast door de nuttige dingen die ik al heb geleerd. Tot nu toe heb ik een aantal leuke trainingsdagen en persoonlijke begeleiding mogen ontvangen met het oog op persoonlijk leiderschap. Ik kijk er naar uit om mezelf verder te ontwikkelen en samen met de traineegroep onze doelen te bereiken in de komende 2 jaar!