Moutaz Ajjan

17 oktober 2020

Ik ben Moutaz Bellah Ajjan, een derdejaars student bij de Hogeschool Rotterdam. Ik heb de eerste twee jaar voltijd afgerond. Vanaf september 2020 ben ik een andere weg in geslagen en heb ik de opleiding in deeltijd doorgezet, omdat ik graag praktijkervaring op wilde doen. Gelukkig werd ik aangenomen voor het tweejarige traineeship van Civiel360 .

De eerste 8 maanden van mijn traineeship ben ik begonnen als AutoCad tekenaar/werkvoorbereider bij Gebiedsmanagers, een ingenieursbureau gericht op duurzaamheid, behoud van het milieu en het leveren van kwalitatief goede oplossingen voor de buitenruimte. Ik heb het gevoel dat ik op mijn plek zit, omdat alle collega’s aardig zijn en graag willen helpen. Het is een plek waar ik me echt op mijn gemak voel en veel kennis op kan doen.

Ik ben erg enthousiast en nieuwsgierig naar wat de toekomst me zal brengen. Wat ik ook erg waardeer zijn de zelfontwikkeling bijeenkomsten die worden georganiseerd, deze zijn ook echt goud waard. Hierdoor leer je op een andere manier naar jezelf te kijken en je verborgen kwaliteiten en vaardigheden te ontdekken.