Valerie-Martens-Civiel360

Mijn persoonlijke reis met Civiel360

12 mei 2023

Mijn naam is Valerie Martins en sinds maart 2023 maak ik deel uit van het talentontwikkelprogramma van Civiel360. Dit programma biedt mij als nieuwkomer in het veld een unieke kans om mijn sterke punten te benutten en mijn ontwikkelpunten aan te scherpen.

Sinds januari 2023 werk ik bij de Gemeente Schiedam als projectondersteuner voor diverse boeiende projecten, variërend van nieuwbouw van woningen en renovatie van bestaande gebouwen tot het ophogen van verzakte straten. Hier ben ik verantwoordelijk voor de planning, financiën, communicatie en administratie van de projecten.

Ondanks dat ik niet uit een technische achtergrond kom, heeft Civiel360 mij verwelkomd en ben ik enorm enthousiast om de komende jaren mijn tijd hier door te brengen. Ik kijk ernaar uit om niet alleen te groeien op persoonlijk niveau, maar ook om mijn technische kennis uit te breiden. Zo kan ik mijn projectleiders nog beter ondersteunen. Ik ben klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn horizon te verbreden. Laten we dit avontuur samen aangaan!

 

 

 

Ontmoet Valerie Martins