Tom Glim

Ontwikkeling kennis met oog voor de toekomst

12 november 2023

Mijn naam is Tom Glim en ik heb mijn diploma Built Environment met afstudeerrichting projectmanagement behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben sinds juni 2023 gestart als bouwkundig werkvoorbereider bij K_Dekker bouw & infra en sinds september 2023 maak ik deel uit van het tweejarige ontwikkelprogramma Civiel360.

Ik ben sinds juni 2023 gestart als bouwkundig werkvoorbereider bij K_Dekker bouw & infra en sinds september 2023 maak ik deel uit van het tweejarige ontwikkelprogramma Civiel360. Hier krijg ik de kans om mijn civiele kennis te vergroten, te verbreden en persoonlijk te groeien.

Vanuit K_Dekker ben ik benaderd om deel te nemen aan het ontwikkelprogramma van Civiel360. Dit is natuurlijk een mooie kans om mijn kennis binnen de civiele driehoek te verbreden, ook doordat ik bouwkundig ben afgestudeerd en dankzij dit ontwikkelprogramma een allround werkvoorbereider kan worden. Ik kijk ernaar uit het ontwikkelprogramma de komende twee jaar te doorlopen, veel te leren en mezelf te ontwikkelen.

 

 

 

Ontmoet Tom