nils-molenaar-civiel360

Groei en Innovatie met BT Geoconsult en Civiel360

12 juli 2023

Ik ben Nils Molenaar en in het dagelijks leven ik als projectengineer actief bij BT Geoconsult in Den Haag, een vooraanstaand geotechnisch ingenieursbureau. Sinds 2018 werk ik hier met veel plezier en zet ik mijn vaardigheden in Python in om processen te verbeteren en innovatieve applicaties te ontwikkelen. Bovendien draag ik als engineer bij aan diverse boeiende projecten.

Begin 2023 begon ik aan het talentenprogramma van Civiel360, gedreven door mijn verlangen om zowel mijn eigen talenten als die van mijn collega’s beter te begrijpen. Door deel te nemen aan trainingen, cursussen met civiele experts en constructieve coachgesprekken, heb ik toegang gekregen tot een uitgebreide ‘gereedschapskist’. Deze gereedschapskist helpt me bij het begrijpen van gedrag en hoe ik de kwaliteit van mijn werk op een gezonde manier kan verbeteren.

Dit traject heeft me in staat gesteld om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Het heeft mijn relaties met anderen versterkt en tegelijkertijd mijn werkplezier vergroot. Ik kijk er naar uit om nog meer te leren en te groeien met Civiel360!

 

 

 

Ontmoet Nils Molenaar