Maxime Heijstra

Ontwikkelen van mijn soft skills vind ik erg belangrijk

6 november 2023

Mijn naam is Maxime Heijstra. Ik heb 4 jaar civiele techniek gedaan aan de hogeschool Inholland. Tijdens deze studie heb ik bij diverse bedrijven stage gelopen en ontdekt hoe het op de werkvloer aan toe kan gaan.

Op het moment ben ik werkzaam bij HB Adviesbureau als werkvoorbereider. Zij bieden mij de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen, zowel intern als extern. Intern heeft HB Adviesbureau de HB Academy opgestart waar ik doelgerichte en vak inhoudelijke cursussen kan volgen. Naast mijn werkzaamheden voor HB Adviesbureau ben ik in september 2023 begonnen als jong professional aan het 2 jaar durende programma van Civiel360. De Civiel360 cursus sluit mooi op de cursussen van HB Academy aan.

Civiel360 biedt namelijk afwisselende trainingsdagen aan op het gebied van soft skills en expertsessies. Door deze trainingen ontwikkel ik mij snel op het gebied van onder andere communicatie. Verder krijg ik door de expertsessies uitleg over onderdelen van projecten, denk bijvoorbeeld aan de financiën en planningen van een project.

 

 

 

Ontmoet Maxime