Lauren van Bergen

De afwisseling in rollen geven mijn kennisontwikkeling een enorme boost

23 januari 2024

Ik ben Lauren van Bergen en heb afgelopen zomer de studie Civiele Techniek afgerond in het zonnige zuiden aan Zuyd Hogeschool. Civiel360 geeft me de prachtige kans om de verschillende kanten van de sector te ontdekken en me verder te ontwikkelen binnen de sector civiele techniek, maar ook op persoonlijk vlak.

Ik ben mijn traineeship binnen Civiel360 in september begonnen bij De Vries. Bij deze aannemer mag ik meerdere rollen vervullen. In de eerste vier maanden ben ik werkzaam geweest als werkvoorbereider en calculator bij  De Vries Titan. Hier heb ik veel mogen leren over de wereld van de verankering. Nu ben ik overgestapt naar De Vries Werkendam en ben ik onderdeel geworden van het tenderteam.

Ik kijk uit naar wat Civiel360 me nog allemaal gaat brengen in de komende tijd en ik heb zin om na De Vries nog twee organisaties te gaan leren kennen.

 

 

 

Ontmoet Lauren