Jascha Voskamp

Door te ontdekken waar mijn kracht ligt, kan ik mijn richting bepalen

18 oktober 2023

Ik ben Jascha Voskamp en in juli 2023 heb ik de opleiding Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Na het behalen van mijn diploma was het tijd om te gaan oriënteren op mijn vervolgstap. Hier kwam ik erachter dat ik nog geen idee had welke kant binnen de civiele techniek ik op wilde.

Daarom ben ik blij met de unieke kans van Civiel360 om meerdere gebieden binnen de Civiele Techniek te kunnen ontdekken en daarbij ook werkervaring op te doen.

In september 2023 ben ik begonnen bij aannemersbedrijf Kroes in Maasland, waarbij ik onderdeel uitmaak van de GWW-afdeling. Hier krijg ik de kans om meerdere onderdelen uit te proberen. Zo houd ik me bezig met werktekeningen maken, hoeveelheden bepalen, calculeren en overige taken die horen bij de werkvoorbereiding. Verder word ik ook meegenomen naar gesprekken met opdrachtgevers en onderaannemers. Ondanks dat ik het bij Kroes erg naar mijn zin heb en veel leer, kijk ik ook erg uit naar de andere organisaties.

 

 

 

Ontmoet Jascha