Ian-Quak-deelnemer Civiel360

Ontdekken op het kruispunt van techniek en persoonlijke groei: Een nieuw hoofdstuk bij Civiel360

8 mei 2023

Mijn naam is Ian Quak. Ik sta vaak stil bij de vraag ‘Wie ben ik?’. Hoewel er geen pasklaar antwoord is, ben ik op papier een civiel ingenieur met een minor in filosofie. Ik bevind me in een voortdurende ontdekkingstocht, gestuurd door vragen over wat een goed leven is en wat het leven zinvol maakt. Soms is deze zoektocht licht en speels, andere keren voelt het onzeker, want welke weg wil ik inslaan?

Onlangs herinnerde onze eigen Wim Hof me eraan dat een speelse benadering ons helpt om het leven met meer vreugde en voldoening te beleven. Deze waardevolle herinnering heeft me gemotiveerd om opnieuw het buitenleven te omarmen, te spelen en daardoor hopelijk mijn passie voor de wondere wereld van de civiele techniek te herontdekken.

De keuze voor Civiel360 was voor mij een logische stap. Het programma biedt de ruimte om op een speelse manier te leren en te ontdekken. Het stelt me in staat om te groeien als professional in de civiele techniek, terwijl ik ook op persoonlijk vlak kan blijven zoeken naar wat het leven waardevol maakt.

Inspirerend is de uitspraak van Wim Hof die me bijblijft: “Blijf speels en je zult vreugdevol ouder worden”. Deze quote onderstreept de kracht van positiviteit en speelsheid, die zo essentieel zijn in zowel ons persoonlijke als professionele leven.

 

 

 

 

Ontmoet Ian Quak