Ian-Leentfaar--deelnemer-Civiel360

Onze jonge bouwer met oog voor uitdaging en verbreding

8 mei 2023

Mijn naam is Ian Leentfaar. En ik heb mijn diploma Bouwkunde behaald aan de Hogeschool Rotterdam met als specialisatie de technische sector. Tijdens mijn opleiding heb ik twee jaar bij een constructiebureau gewerkt en heb daar een passie ontwikkelt voor het construeren van gebouwen, echter merkte ik dat ik af en toe wat uitdaging en interesse mistte. En toen kwam Civiel360 in beeld…

Samen met Civiel360 heb ik de kans aangegrepen om mijn kennis in de civiele techniek te verbreden. Het eerste bedrijf waar ik nu werkzaam ben is BT Geoconsult, hier ben ik warm ontvangen en word ik goed begeleid in het proces. Mijn functie hier is Junior Engineer en heb mij de afgelopen maanden al zeer ontwikkeld in het vakgebied geotechniek.

Voor de komende tijd wil ik graag steeds beter begrijpen hoe de grond in elkaar zit en dat dit mede met water en andere factoren voor invloed kan hebben op constructies. Hier komt veel bij kijken, maar ik hoop mijzelf zo ver te ontwikkelen dat ik in de verschillende specialismen binnen de geotechniek, veilige en onderbouwde oplossingen voor geotechnische problemen kan realiseren.

 

 

 

Ontmoet Ian Leentfaar