Hamza Surucu

De afwisseling in het ontwikkelprogramma trekt mij enorm aan

12 november 2023

Ik ben Hamza Surucu, een Rotterdammer die civiele techniek heeft gestudeerd aan De Haagse Hogeschool. Na het afronden van mijn studie lag mijn interesse voornamelijk bij de infra-sector, maar dit bleek nogal algemeen te zijn. Het talentontwikkelprogramma van Civiel360 biedt de mogelijkheid om verschillende functies te vervullen binnen de civiele wereld.

Hierdoor is het mogelijk om binnen verschillende disciplines ervaring op te doen. In mijn geval lag de voorkeur bij de infra/gww-sector. Er worden ook trainingen georganiseerd die jouw persoonlijke ontwikkeling en groei bevorderen.

Naast persoonlijke ontwikkeling en groei verbind je ook met andere trainees en collega’s. Het vergemakkelijkt de uitbreiding van je netwerk.

 

 

 

Ontmoet Hamza