Fabian de Bruin

Fabian de Bruin: Verlegt zijn grenzen door in te zetten op persoonlijke ontwikkeling

12 januari 2024

Ik ben Fabian de Bruin, een enthousiaste en vrolijke werkvoorbereider bij HB Adviesbureau sinds september 2021. Daarvoor ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Utrecht in de richting Mobiliteit & Infra, waar ik mijn passie voor deze sector verder heb kunnen ontwikkelen. Bij HB advies werk ik nu dus al een aantal jaar als werkvoorbereider op de afdeling civiel.

Samen met collega’s werken we aan veel mooie projecten voor verschillende opdrachtgevers in met name de provincie Noord Holland. Mijn taken hierin zijn onder andere het maken van ontwerptekeningen op VO-, DO- en besteks-niveau, het opstellen van bestekken en het onderhouden van contact met verschillende partijen die een rol spelen binnen het project.

Eerder dit jaar werd door mijn leidinggevende aan mij gevraagd of ik deel wilde nemen het Talent ontwikkelprogramma van Civiel 360 wat mij direct enthousiast maakte. In mijn ogen is het namelijk enorm belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in een wereld die nooit stilstaat. Daarnaast krijg ik nu de kans om in een gedreven groep met andere young professionals mijn grenzen te verleggen en meer competent te worden binnen mijn huidige baan.

 

 

 

Ontmoet Fabian