Bryan van Elven

Mijn reis binnen de civiele driehoek

11 november 2023

Mijn naam is Bryan van Elven en in september 2023 ben ik begonnen als trainee bij het Civiel360 programma. Ik heb mijn diploma Civiele Techniek behaald aan de Hogeschool Rotterdam met als specialisatie waterbouw. Voordat ik aan dit programma ben begonnen was ik nog opzoek naar wat ik wil bereiken binnen de civiele sector.

Omdat ik het toen nog niet duidelijk voor ogen had leek dit ontwikkelingsprogramma mij een unieke mogelijkheid om de civiele wereld te ontdekken en uit te zoeken waar mijn hart ligt.

Sinds juni 2023 ben ik werkzaam bij ingenieurs- en adviesbureau Maters en de Koning, waarbij ik onderdeel ben van het civieltechnische modelleringsteam. Hierbij ben ik bezig met het 3D modelleren en ontwerpen van civiele werken zoals bruggen, kades en afmeervoorzieningen. Daarnaast houd ik mij geregeld bezig met hoeveelheidsberekeningen en bestekken schrijven/aanpassen.

Dit programma heeft mij een kans te gegeven om mezelf verder te oriënteren binnen de civiele driehoek terwijl ik veel werkervaring opdoe. Daarnaast  steekt het programma veel energie in het ontwikkelen van mijn persoonlijke skills om zo een ‘young professional’ te worden.  Zo ben ik goed voorbereid om de toekomstige uitdagingen aan te gaan!

 

 

Ontmoet Bryan