bram-bakker-civiel360

Ik bouw aan een veerkrachtige toekomst

12 mei 2023

Ik ben Bram Bakker, een gedreven professional in de civiele techniek met een diploma van de Hogeschool Den Haag. Sinds 2014, na het afronden van mijn studie, heb ik mijn focus gelegd op het verfijnen van mijn vaardigheden als calculator/werkvoorbereider bij Van Dijk Maasland.

Ik heb ervoor gekozen om deel te nemen aan het talentontwikkelingsprogramma van Civiel360, omdat ik geloof in voortdurende groei en ontwikkeling. Voor mij is dit een kans om mijn communicatieve vaardigheden aan te scherpen, beter te worden in teamdoelstellingen en de huidige ontwikkelingen in de sector nauwgezet te volgen.

Daarnaast is het delen van opgedane kennis met vakgenoten iets wat ik zeer waardeer. Ik kijk ernaar uit om het beste van mijzelf te geven en ook van anderen te leren tijdens deze bijzondere reis.

 

 

 

Ontmoet Bram Bakker